vi tilbyr

Ved Yogaens Hus ønsker vi at alle skal få tilbud om yoga tilpasset sitt nivå og etter egne behov. Vi vil at yoga skal være trygt og tilgjengelig, til inspirasjon og glede.

 

I tillegg til våre faste klasser holder vi en rekke spesialklasser, kurs og workshops. Vi tilbyr også større events og kurs med eksterne instruktører og yoga lærere. Du finner hele oversikten under vår kursfane og på vår facebookside

 

Hos oss kan du få personlig tilrettelagte timer der vi skreddersyr etter ditt behov. PT yoga kan holdes en til en eller i liten gruppe. Vi kan også komme hjem til deg og undervise PT yoga. For bedriftsavtale ta direkte kontakt. Vi tilbyr egne kortere klasser på dagtid enten i vårt yogastudio eller i din bedrift.

myk yoga flyt

Yoga for for deg som vil gjøre rolig yoga, myke bevegelser og ha god tid til øvelsene. Både for deg som ikke har prøvd yoga før og for deg som vil ta en roligere yogaøkt. Kanskje har du prøvd yoga som ikke helt stemte med ditt behov. Denne klassen gir deg en grunnleggende innføring i enkle yogaøvelser og legger spesielt vekt på pustens bevegelse. Kan også tilpasses for deg med muskel- og skjelettplager, utbrenthet og behov for en varsom tilnærming til fysiske bevegelser.

TIRSDAG KL 19

 
Yoga Flyt med avspenning

Yoga flyt , pust og bevegelse etter vinyasa prisippet. Organiske bevegelse betyr at vi løsner på strukturen og lar pusten og kroppens respons på pusten få sette kroppen i bevegelse. Passer for deg som har vært litt på yoga før og som ønsker å lære mer. Passer også godt for deg som liker rolig yoga og tilpasset tempo. Her blir du god og varm, og lander i en lang deilig avspenning.

ONSDAG KL 18

 
yoga FLyt med styrke

Yoga med fokus på øvelser som styrker. For å få tilgang til å styrke kjernen vår, er pusten sammen bevegelse av ledd og bindevevsstruktur vesentlig. Vi setter det sammen i flyt sekvenser.

Målet er økt mobilitet, større bevegelsesfrihet med sterk kjernemuskulatur. Vi avslutter med en lang avspenning.

For deg som har gjort litt yoga før og vil bli sterkere i yogaøvelsene.

TORSDAG KL 19

 
Yoga flyt - vinyasa

Vinyasa betyr pust synkronisert med bevegelse. Her får du kreative flytsekvenser som både utfordrer og gir mulighet til gleden over å mestre. Vi bygger ofte opp rundt ulike variasjoner av solhilsen og leker oss på matta inn mot en deilig avspenning. Yoga skal ikke være vanskelig, yoga skal være en invitasjon til å oppleve seg selv som et helt menneske. Vi legger vekt på intensjonen i yogapraksisen, på helheten av kropp, tanke, sinn. Passer for deg som har litt erfaring med yoga.

MANDAG KL 18

yin yoga

Yin yoga både mykner, åpner og styrker kropp og sinn. Yin yoga tilbyr oss rom for å være oppmerksomt tilstede i kroppen. Yin yoga er å praktisere mindfullness og gir oss et verktøy til å finne indre ro også utenfor matta. Denne yogaformen er for alle uansett utgangspunkt og erfaring. Med fokus på kroppens bidevev og holistiske perspektiv egner den seg både til deg som er preget av muskel og skjelettplager, for deg som ønsker et pusterom i jverdagen og for deg som vil suplere annen trening. Anbefales på det varmeste.

MANDAG KL 20  OG ONSDAG KL 20

 
holistisk yoga

Holistisk yoga henter inspirasjon og kunnskap fra flere tradisjoner. Holistisk betyr helhetlig. Vi kan bevege oss inn i temaer hentet fra naturen og elementer fra østlig filofofi,  fordype oss inn de de kroppslige, mentale og følelsesmessige endringer som settes i gang når vi er i kontakt med dybden i oss selv. Du vil få elementer av Kundalini yoga og Yin yoga, pusteøvelser og mindfulness. Ved hjelp av enkle øvelser og gjerne sammen med eteriske oljer kan vi støtte oss selv inn i dype prosesser. En transformerende yogaform.

SØNDAG KL 19

 
senioryoga
 

Her tilpasser vi yoga til den voksne kroppen. Yogaopplevelsen skal være trygg og skånsom og tilpasses den enkelts behov. Med år og alder mister de fleste av oss både styrke, bevegelighet og balanse. Med denne yogaklassen ønsker vi å gjenvinne noe av dette og sammen med pusten og god avspenning finne velvære i livet. Yoga virker både som rehabilitering og som forebygging av skader og sykdom. Yoga er en helsefremmende aktivitet som kan gi deg opplevelse av letthet, glede og inspirasjon. Seniorrabatt!

MANDAG KL 11

 
barneyoga

Barneyoga skal først og fremst være gøy! Vi skaper en balanse mellom glede, latter, konsentrasjon og hvile. I denne time får barna lov å røre på seg, være kreativeog lære enkle verktøy de kan bruke til å ha det bedre i hverdagen. Her leker vi med pusten og veksler mellom aktivitet og hvile. Vi fokuserer på balanse, koordinasjon, meditasjon og avspenning. Yoga er bra for barns utvikling og selvforståelse! 

Passer for aldersgruppen 4-8 år

KOMMER MER INFO

 
Mindful restorativ yoga

Mindfull resorativ yoga har fokus på avspenning, pust og meditativ yoga. Hensikten er blant annet å oppnå et mer balansert nervesystem og bedre balanse både i kropp og sinn. Metodene er utviklet etter prinsipper i Iyengar yoga og mindfulness ved Kabbat-Zin. I dagens travle samfunn og krevende hverdag trenger vi dette mer enn noen gang. 

Som eget event og under retreat. Se under event fanen

 
sup yoga

I SUP yoga bytter vi ut yogamatten med et flytende brett. (SUP= Stand Up Paddleboard). Selve brettet ser ut som et stort surfebrett. Det har god oppdrift på vannet, men du vil merke at du blir utfordret på balansen i selv enkle yogapositurer. Nettopp derfor er SUP yoga fantastisk trening for stabiliseringsmuskulaturen. SUP yoga er flytende yoga på vannet, i ett med naturen, med himmelen som tak og havet som underlag. Må bare oppleves. Kan tilpasses den enkelte uanvhengig av yogaerfaring. 

Foregår i vår/sommer/høst sesongen. Passer utmerket til teambuilding, firmautflukter, utdrikningslag og som bursdagsevent.

Se under event eller på vår facebookside, ta kontakt for avtaler

 
 yoga Swinge, flygende yoga

I yogaswinga får du oppleve følelsen av å fly, flyte og sveve deg gjennom yogaøvelsene. Vi bygger langsomt opp en flyt og du vil på denne måten stimulere ditt parasympatiske nervesystem på en helt unik måte. 

I yogaswinga kan vi leke oss, jobbe aktivt med styrke, spesielt kjernemuskulatur og overkropp. Vi kan også sveve inn i en myk og restotrativ yin sekvens, en meditativ og beroligende form for yoga. 

Denne timen må du bestille spesielt, som en PT eller duoPT time.  

Kan bestilles etter avtale

 
bedriftsyoga

Inviter yogaen inn på jobben din, eller ta med teamet ditt inn på Yogaens Hus. Yoga, pust og bevegelse skjerper hjernen, styrker kroppen og fremmer effektivitet og arbeidsglede.

Yoga er en vel verdt investering for bedriften om du driver ditt eget lille foretak eller en en del av et større konsern. Yoga er bra for alle!

Enkle øvelser som tilpasses behovet på ditt arbeidssted.

Du kan gjøre avtale for en periode eller som et enkelt event

Ta kontakt for avtale

 

PT yoga - din personlige yogatime. Ønsker du å trene deg spesifikt opp etter skade, har du behov for å lære, øve og praktisere alene med en yogalærer eller du ønsker å spisse dine yogaferdigheter kan PT yoga være noe for deg.

Det kan være alt fra det å bli bedre på å slappe av og å puste dypere til å øve på enkelte yoga posisjoner, bli sterkere, forstå anatomien eller å lære overganger i en solhilsen. Alt kan  læres, alt vi lærer og øver på blir en erfaring som setter seg i kroppen. På den måten kan vi lettere få tilgang til vårt iboende potensiale.

Ta kontakt for avtale 

Privat timer
Kontakt oss

Adresse:

Yogaens Hus AS

Mellomila 91a

 7018 Trondheim

​​

Telefon Ingrid: +47 99 73 46 73 

Mail: yogaenshus@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Google Places Icon

Navn *

E-post *

Emne

Melding