vi tilbyr

Ved Yogaens Hus ønsker vi at alle skal få tilbud om yoga tilpasset sitt nivå og etter egne behov. Vi vil at yoga skal være trygt og tilgjengelig, til inspirasjon og glede.

 

I tillegg til våre faste klasser holder vi en rekke spesialklasser, kurs og workshops. Vi tilbyr også større events og kurs med eksterne instruktører og yoga lærere. Du finner hele oversikten under vår kursfane og på vår facebookside

 

Hos oss kan du få personlig tilrettelagte timer der vi skreddersyr etter ditt behov. PT yoga kan holdes en til en eller i liten gruppe. Vi kan også komme hjem til deg og undervise PT yoga. 

For bedriftsavtale ta direkte kontakt. Vi tilbyr egne kortere klasser på dagtid enten i vårt yogastudio eller i din bedrift.

Yoga nybegynner

Yoga nybegynner er for deg som ikke har prøvd yoga før eller kanskje har prøvd yoga som ikke helt stemte med ditt behov. Denne klassen er inspirert av Deva yoga prinsippene og legger speiselt vekt på pustens bevegelse i kroppen. Kan også tilpasses for deg med muskel- og skjelettplager, utbrendthet og behov for en varsom tilnærming til fysiske bevegelser.

Kurs kommer 

 
holistisk yoga

Holistisk yoga er en yogaform som henter inspirasjon og kunnskap fra flere tradisjoner. Vi vil ofte bevege oss inn i temaet årsider og elementer hentet fra TKM,  se på hvilke kroppslige, mentale og følelsesmessige endringer som settes i gang når vi er i kontakt med naturen rundt oss og i oss. Ved hjelp av enkle yogaøvelser, pusten, akupressurpunkter, eteriske oljer kan vi støtte oss selv inn i dype prosesser. En transformerende yogaform.

Denne klassen dukker opp på PopUp yoga

 
Myk yoga med styrke OG AVSPENNING

Enkel yoga med fokus på øvelser som styrker. For å få tilgang til å styrke kjernen vår, er pusten sammen bevegelse av ledd og bindevevsstruktur vesentlig. Målet er økt mobilitet, større bevegelsesfrihet med sterk kjernemuskulatur. Vi avslutter med yin yoga og en lang avspenning. Ingen forhåndskunnskap er nødvendig. Du trenger ikke gjort mye yoga for å delta på denne

Tirsdag kl 19

 
yin yoga

Yin yoga både mykner, åpner og styrker kropp og sinn. Yin yoga tilbyr oss rom for å være oppmerksomt tilstede i kroppen. Yin yoga er å praktisere mindfullness og gir oss et verktøy til å finne indre ro også utenfor matta. Denne yogaformen er for alle uansett utgangspunkt og erfaring. Med fokus på kroppens bidevev og holistiske perspektiv egner den seg både til deg som er preget av muskel og skjelettplager, for deg som ønsker et pusterom i jverdagen og for deg som vil suplere annen trening. Anbefales på det varmeste.

Mandag kl 20, Onsdag kl 19 og Søndag kl 19

 
Yoga FLOW

Yoga Flow benytter vi vinyasa prisnippet. Vinyasa betyr pust synkronisert med bevegelse. Her får du kreative flytsekvenser som både utfordrer og gir mulighet til gleden over å mestre. Vi bygger ofte opp rundt ulike variasjoner av solhilsen og leker oss på matta inn mot en deilig avspenning. Yoga skal ikke være vanskelig, yoga skal være en invitasjon til å oppleve seg selv som et helt menneske. Vi legger vekt på intensjonen i yogapraksisen, på helheten av kropp, tanke, sinn. Passer for deg som har litt erfaring med yoga.

Mandag kl 18.30 og Torsdag kl 20

 
Mindful restorativ yoga

Mindfull resorativ yoga har fokus på avspenning, pust og meditativ yoga. Hensikten er blant annet å oppnå et mer balansert nervesystem og bedre balanse både i kropp og sinn. Metodene er utviklet etter prinsipper i Iyengar yoga og mindfulness ved Kabbat-Zin. I dagens travle samfunn og krevende hverdag trenger vi dette mer enn noen gang. 

Denne klassen dukker opp som PopUp og workshop utover høsten

 
senioryoga

Her tilpasser vi yoga til den voksne kroppen. Yogaopplevelsen skal være trygg og skånsom og tilpasses den enkelts behov. Med år og alder mister de fleste av oss både styrke, bevegelighet og balanse. Med denne yogaklassen ønsker vi å gjenvinne noe av dette og sammen med pusten og god avspenning finne velvære i livet. Yoga virker både som rehabilitering og som forebygging av skader og sykdom. Yoga er en helsefremmende aktivitet som kan gi deg opplevelse av letthet, glede og inspirasjon. Seniorrabatt!

Mandag kl 12

 
barneyoga

Barneyoga skal først og fremst være gøy! Vi skaper en balanse mellom glede, latter, konsentrasjon og hvile. I denne time får barna lov å røre på seg, være kreativeog lære enkle verktøy de kan bruke til å ha det bedre i hverdagen. Her leker vi med pusten og veksler mellom aktivitet og hvile. Vi fokuserer på balanse, koordinasjon, meditasjon og avspenning. Yoga er bra for barns utvikling og selvforståelse! 

Kursene er delt opp i aldersgruppen 4-8 år og 9-14 år 

Egen påmelding under eventer

Torsdag kl 17.30 og 18.30

 
sup yoga

I SUP yoga bytter vi ut yogamatten med et flytende brett. (SUP= Stand Up Paddleboard). Selve brettet ser ut som et stort surfebrett. Det har god oppdrift på vannet, men du vil merke at du blir utfordret på balansen i selv enkle yogapositurer. Nettopp derfor er SUP yoga fantastisk trening for stabiliseringsmuskulaturen. SUP yoga er flytende yoga på vannet, i ett med naturen, med himmelen som tak og havet som underlag. Må bare oppleves. Kan tilpasses den enkelte uanvhengig av yogaerfaring. 

Påmelding under arrangement, kurs og workshops.

For mer info se under arrangement  på vår facebookside 

 
 yoga Swinge, flygende yoga

I yogaswinga får du oppleve følelsen av å fly, flyte og sveve deg gjennom yogaøvelsene. Vi bygger langsomt opp en flyt og du vil på denne måten stimulere ditt parasympatiske nervesystem på en helt unik måte. 

I yogaswinga kan vi leke oss, jobbe aktivt med styrke, spesielt kjernemuskulatur og overkropp. Vi kan også sveve inn i en myk og restotrativ yin sekvens, en meditativ og beroligende form for yoga. 

Denne timen må du bestille spesielt, som en PT eller duoPT time.  

Kan bestilles etter avtale

 
 
 
 
Kontakt oss

Adresse: Mellomila 91A, 7018 Trondheim

​​

Telefon Ingrid: +47 99 73 46 73 

Telefon Kari-Anne: +47 93 45 47 28

Mail: yogaenshus@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Snapchat Icon
  • Black Google Places Icon