man. 28. jun. | Nedalshytta

Yoga på Nedalshytta

Legg sommerferien din til fjellheimen i vakre frodige Sylane. Tre dager med yoga og fjell spa, kom å lande, kom å være, fyll på energilagrene med egentid og velvære kombinert med fjelltur og frisk luft.
Registreringen er lukket
Yoga på Nedalshytta

Time & Location

28. jun., 10:00 – 30. jun., 14:00
Nedalshytta, Nedalshytta, Norge

About the Event

Velkommen til tre dager med påfyll til kropp og sjel. I vakre omgivelser inviteres du til yoga og dype åndedrag, fjell og naturopplevelser – en uslåelig kombinasjon for restitusjon og hvile, energipåfyll og fornyelse.

MANDAG 28.JUNI

11.00 oppmøte og registrering

12.00 – 13.15 Myk yoga fjellflyt (75 min)

Lunsj/Fjelltur/Avslapning

16.15 – 17.30 Yin yoga - Smelt inn i din yin (75 min)

18.00 Middag; 3-retters

TIRSDAG 29.JUNI

08.00 Frokost, smøre matpakke til lunsjen

09.00 – 10.30 God morgen yoga, dynamisk flyt (90 min)

Lunsj/Fjelltur/Avslapning

16.00 – 17.30 Yin yoga - Happy Hips (90 min)

18.00 Middag; 3-retters

ONSDAG 30.JUNI

08.00 Frokost

09.00 – 10.30 Myk flyt inn til hjertets yin (90 minutt)

11.00 Utsjekk/avreiser eller fjelltur

Dette er yoga for alle, du behøver ikke å ha deltatt på yoga før.

MYK YOGA FLYT tilpasses alle. Vi tar i bruk hele kroppen, inviterer hjertet med inn i yoga praksisen og lar sinnet få hvile. Vi finner vår dype pust, leker med myke bevegelser, kjernestyrken og balansen, avslutter alltid med en deilig avspenning.

YIN YOGA er en restorativ hvilende yogaform, som styrker nervesystemet, immunforsvaret, virker regulerende på hormonsystemet og sirkulasjonssystemet. Ved å gi slipp på de dype spenningene som sitter i kroppens bindevev kan vi blant annet oppleve mer velvære, mer balansert energi og bedre søvnkvalitet.

Med deg på reisen på yogamatta får du med deg deilig musikk, litt poesi og tilpassede dufter fra naturens skattekiste, rene eteriske oljer.

Vi har alt av utstyr, yogamatter, bolster, klosser, belter og tepper. Du får utdelt ditt eget sett med yoga utstyr som du selv tar vare på under oppholdet. Ta gjerne med ditt eget utstyr om du foretrekker dette.

Ingrid, som vil være vår instruktør disse dagene, er utdannet yogalærer, yogaterapeut og har undervist innen alle former for trening og yoga siden 1987. Hun driver sitt eget yogastudio i Trondheim - Yogaens Hus.

Ingrid tilbyr på denne turen også AromaTouch som er en mild massasje teknikk med svært lett berøring og ved bruk av eteriske oljer. Kr 600,- for 60 minutt velvære aromaterapi som kommer i tillegg til deltageravgiften og bestilles og betales når man kommer til Nedalshytta.

Dersom behov for spesiell tilpasning, individuell tilrettelegging, behov for å gå i dybden på enkelte øvelser kan ta direkte kontakt med Ingrid i forkant eller under oppholdet.

Mer om Ingrid og yoga kan du lese her: Yoganshus

Mer om Ingrid og eteriske oljer kan du lese her: Holistiskhelse    

Pris u/reise medlem kr. 3.960,-

Pris u/reise ikke medlem/veiledende kr.4.760,-

Prisene inkluderer: Overnatting, yogakurs og alle måltider (Dag 1: lunsj og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 2: frokost, niste/fylt termos og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 3: frokost og niste/fylt termos).

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur.

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Påmelding på DnT sin nettside: https://www.tt.no/aktiviteter/129778/892733/

Registreringen er lukket

Share This Event