tor. 16. jan. | Yogaens Hus AS

Yoga for barn 4-8 år

Yoga for barn! Kom å lek, le og lande på matta. Sammen i yogarommet skapes ei fin stund for de minste, fokus på mestring og gode opplevelser. Avsluttes med avspenning som fremmer indre ro og balanse i kropp og sinn.
Registreringen er lukket
Yoga for barn 4-8 år

Time & Location

16. jan. 2020, 17:00 – 12. mar. 2020, 17:45
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

 

Yoga for barn💛

Den største forskjellen mellom yoga og andre aktiviteter er at yoga ikke bygger på konkurranse og prestasjon. Vi har fokus på å ha det bra, øke konsentrasjonen gjennom lek og bevegelse som er tilpasset aldersgruppa – samtidig får fantasien spillerom!

Sammen vil vi leke, lære nye øvelser og ha det SUPERmorsomt sammen. Yoga hjelper barn å ha det bra med seg selv både i kropp og sinn, de blir mer bevisste på sine følelser og får bedre selvtillit. Barnet lærer seg enkle verktøy som de selv kan bruke for å roe ned når det trengs og øke fokuset og konsentrasjonen i hverdagen.

Global yoga KIDS konseptet fokuserer på glede, bevegelse, lek og kreativitet gjennom verktøy bygd på forskning og pedagogiske byggesteiner tilpasset sin aldersgruppe. Vår riverguide i Global Yoga KIDS er sertifisert, er selv 5-barns mamma og barne-og ungdomsarbeider og vært instruktør i ulike konsepter siden 2007. Med sin bakgrunn tar hun vare og hensyn til hver enkelt i gruppa.  

PRIS: 900kr for hele kurset eller 150kr drop in.

Kurset varer i 8 uker. Effekten av yoga får vi ved gjentakelser over tid. 8 uker er perfekt for læring og tid til å integrere for de minste.

Oppstart torsdag 16. januar (uke 3) og varer fram til 12.mars (uke 11)

Det vil være opphold i skolens vinterferie, uke 8

TID Onsdager 17:00-17:45

STED Yogaens Hus i Ilsvika

PÅMELDING https://www.yogaenshus.no/events. Alle påmeldinger må skje her. Du kan betale med vipps eller kort ved oppmøte, eller få tilsendt faktura.

Begrensede antall plasser og betalte deltakere er sikret plass

Dette kurset passer for barn 4-8 år.

For dere som kommer rett fra jobb, barnehage og skole vil det være en liten forfriskning til de minste. Næring er viktig for konsentrasjon og utholdenhet.

______________________________________________________

Spørsmål vedrørende kurset sendes til Vanessa til aktivmamma5@gmail.com eller sendes via Facebook/messenger

Registreringen er lukket

Share This Event