lør. 24. okt. | Yogaens Hus AS

Vinyasa Yoga Pop-up klasse

Vinyasa - pust synkronisert med bevegelse. En deilig 2 timers yoagflyt, med gode pusteøvelser og lang avspenning. Passer også for deg som er helt ny til yoga
Registreringen er lukket
Vinyasa Yoga Pop-up klasse

Time & Location

24. okt. 2020, 12:00 – 14:00
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

VINYASA - pust og bevegelse

Velkommen til en utvidet vinyasa yogatime, i nydelige Ilsvika.

Bli med på et "Kinderegg" av en yogaklasse! Vi skal i løpet av klassen innom: 1- Pusteteknikk(pranayama) 2- Bevege oss gjennom en kreativ yogaflow(asana) 3- Lande i en avslappende guidet meditasjon(dhyana)

Denne pop-up timen passer for nybegynnere, så du trenger ikke å ha praktisert yoga før- eller ha andre forkunnskaper om yoga. Har du kanskje praktisert yoga før, eller har en veletablert praksis, så er dette også en time for deg! Kom som du er, alle er velkomne.

Pris: NOK 300,- per person. Medlemmer av Yogaens hus får 10% rabatt.

Om instruktøren: 

Marianne er sertifisert vinyasa-yoga lærer(RYT200) ved Atman Yoga School. Timene hennes er kreative og morsomme, samtidig som hun har fokus på avspenning og lage en rolig atmosfære. Hennes mål er å skape et inkluderende miljø og dele yoga-gleden med de rundt seg.

Smittevern: 

På grunn av smittevern, vil det være begrenset antall deltakere. Dersom du har symptomer på covid-19 eller er i karantene, kan du ikke delta. Vask hendene godt, og hold avstand gjennom hele timen. Alle deltakere vil bli registrert med navn på lukket liste, for eventuell smittesporing.

Dette må du ha med: Ta med egen matte hvis du har. Matte kan også lånes på stedet, dersom du har med håndduk og laken for å legge over. Ønsker du å låne matte? gjerne gi beskjed om dette på forhånd. Ta på klær det er lett å bevege seg i. Ta med varme sokker, en varm genser, og gjerne en vannflaske.

Påmelding: 

påmelding skjer ved å sende e-post til marianneqvam@gmail.com. Betalingsdetaljer kommer fortløpende. Din plass er reservert når betalingen er registrert.

Avmelding: 

Kansellering av reservert time må skje senest torsdag 22.oktober kl 12:00. Kansellering etter dette tidspunktet vil ikke gi refusjon.

For spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt på marianneqvam@gmail.com.

Vi sees på matta! 

Namaste!

Marianne

Registreringen er lukket

Share This Event