man. 09. aug. | Trondheim

VINYASA Power and Grace

Vinyasa med fokus på styrke, stå i det kraftfulle, balansert med det uanstrengte og myke. Yogaflyt med lang deilig avspenning
Registreringen er lukket
VINYASA Power and Grace

Time & Location

09. aug., 18:00 – 19:30
Trondheim, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Vi er akkurat nå inne i en periode som kalles Løvens Portal.

Dette er en energetisk påvirkning av Jorda og menneskeheten som skapes i solsytemet vårt. Den har urgamle historiske tradisjoner knyttet til seg. Leons Gate åpner seg rundt 26. juli og runder av omkring 12. august.

Vi er i tillegg i NYmåne energi akkurat nå, tid for å så frø og sette intensjoner for ny start, og bla over til neste side i livsboka di. En utrolig spennende kombinasjon.

Vinyasa flyt for deg som vil koble på kjernestyrken, og finne balansen i det å holde i det kraftulle og stødige - samtidig uanstrengte og myke.

Pusten er nøkkelen, verktøyet og løsningen når vi strever i litt utfordrende og anstrengende yoga posisjoner. Kom å flyt med i en myk og styrkende vinyasa flyt, der vi synkroniserer pust og bevegelse, skaper den gode indre stemninga ved å finne DIN komfort sone på yoga matta.

Passer for deg som har vært innom yogamatta før, og tilpasses uansett ditt nivå. Come as YOU are, leave as a Star

Sommer drop-in pris kr 250,- Vipps til Ingrid på 99734673 (vipps gjelder som påmelding) Har du allerede betalt for et av mine høstkurs får du denne sommeryoga klassen for halv pris 125,-

Velkommen til en deilig flyt med kraftfull yoga og en lang avspenning inn mot shavasana

Varm og frisk sommerhilsen Ingrid

Registreringen er lukket

Share This Event