søn. 06. jun. | Trondheim

Sanse SPA Yoga og sang

Elemental Yoga og Yin yoga, mantra, sang og en temningsfull opplevelse
Registreringen er lukket
Sanse SPA Yoga og sang

Time & Location

06. jun., 10:00 – 14:00
Trondheim, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Møt sommeren med pleie og påfyll ! 

Bli med på en magisk opplevelse med Laura Flóra Podoski og Merethe Grønbech. 

Elemental yoga med Laura og yin yoga med Merethe. 

Med musikk, sang og eteriske oljer og yoga tar vi deg med på en sansereise.

Søndag 6. juni 10-11.30 Elemental yoga 11.30-12.30 Lunsj – du tar med deg det du vil spise og drikke. 

Ta med badetøy for en forfriskende dukkert i sjøen (frivillig ;-)) 12.30-14.00 Yin yoga for hele kroppen

Elemental yoga - Laura Elemental Yoga tar for seg mennesket som en helhet plassert i en enda større helhet; naturen selv. Elemental Yoga bygger på ayurvediske prinsipper og kombinerer yoga, meditasjon, qi gong-øvelser og visualisering. Inspirert av naturens kretsløp og prosesser.

De fem elementene, jord, vann, ild, luft og rom er grunnpilarene i denne yogaen. I naturen har hver av disse 5 elementene sin egen plass, tid, oppgave og samspill med de andre elementene. På samme måte har de 5 elementene sine bestemte roller i det menneskelige kropp og sinn. Under denne yogatimen blir kropp og sjel sett på med et holistisk syn.

Gjennom yoga og qi-gong øvelser, kombinert med visualisering, chakrameditasjon og eteriske oljer, tar vi deg med på en opplevelse der alle sansene blir vekket og får sin velfortjente pleie og stimuli.

Yin yoga for hele kroppen - Merethe Dyp revitalisering er temaet for denne yogaklassen der du får strekt og tøyd kroppen i alle retninger. Vi lader opp kropp og sinn med fokus på nærvær, ro og stillhet. Øvelsene er med på å skape flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner, økt bevegelighet samt mobilisering og styrke i ledd og ligamenter. Vi puster oss inn i bindevevet mens vi er i samme stilling i 3-5 minutter.

Under denne yogatimen vil Laura spille og synge. Du vil få eteriske oljer hjelper deg å finne ro, åpne pusten og lande dypt og mykt i avspenning.

Dagen avsluttes med felles mantrasang. Sett av formiddagen til egenpleie og påfyll!

Ta gjerne med egen yogamatte, hånduk til å dekke over bolster og pledd til avspenning. Hvis du trenger å låne utstyr kan du ta med et rent laken til å legge over.

I lunsjen tar vi et forfriskende bad i sjøen. Ta med badetøy og hånduk. Det er selvfølgelig frivillig!

Pris Kr 700,- ordinær pris Kr 550,- arbeidsledige og studenter

Hvis arrangementet ikke kan gjennomføres pga korona vil du selvfølgelig få pengene tilbake (med unntak av kr 30,- i gebyr til Hoopla).

Varm yogaklem fra Laura og Merethe 

Om instruktørene Laura Flora Podoski har drevet med yoga og meditasjon aktivt i 11 år. Hun har vært innom de fleste yogastilene fra yin yoga, acroyoga og til ashtanga yoga. Laura har også drevet med qi gong, wai tan kung, tai chi, aikido, kickboxing, m.m. Hun ble interessert i å finne samspillet mellom alle disse spennende stilartene, som etter hennes mening har til syvende og sist samme mål – finne ro og beherske kropp og sinn. Hun har deltatt i mange workshops, kurs og retreats. Hun har studert yoga på fulltid i ett år, med aikido, qigong, aromaterapi, akupressur og meditasjon ved siden av. Yoga med Ayurvedisk vri lærte hun da hun reiste til India for å fordype seg i yoga. Hun har vært i India flere ganger for å lære mer om yoga og permakultur, og for å studere livet i forskjellige økosamfunn. Laura har også reist i andre deler av Asia for å lære mer om meditasjon, og i Sør-Amerika for å lære om musikk og plantemedisin. I sin elemental yoga bruker hun musikkterapi, sang, planter og oljer i tillegg. Ellers er hun snart ferdigutdannet som byøkologisk planlegger ved NTNU, og har mye erfaring fra frivilligheten og miljøengasjement.

Merethe Grønbech kom i kontakt med yoga og meditasjon for første gang i 1993 via Acem. Etter å ha jobbet 25 år i bank startet hun for seg selv for snart 5 år siden og underviser nå yoga, tankefeltterapi og eteriske oljer. Hun har Yoga Alliance-godkjent yogalærerutdanning ved Zenit Yoga, RYT 200. Global Yoga Yin, Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter, Global Yoga Kids, videreutdanning i Mindfulness med Viggo Johansen, Yin yoga foundation med Ina Løvdal. Holistisk yoga med Anneli Mjøen. I tillegg har hun deltatt på en rekke workshop både i inn- og utland med kjente og inspirerende yogalærere. Merethe ønsker å spre yogaglede og øvelser som passer til alle. Stilen er inspirert av alle de flotte yogalærerne hun har møtt på sin vei.

Registreringen er lukket

Share This Event