lør. 20. mar. | Trondheim

Sanse spa

Yoga, musikk, sang, eteriske oljer - en liten reise i din sanseverden
Billetter er ikke på salg
Sanse spa

Time & Location

20. mar., 10:00 – 14:00
Trondheim, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Bli med på en magisk opplevelse med Laura Flóra Podoski og Merethe Grønbech. 

Elemental yoga med Laura og yin yoga med Merethe. Med musikk, sang og eteriske oljer og yoga tar vi deg med på en sansereise.

Lørdag 20. mars 10-11.30 Elemental yoga 11.30-12.30 Lunsj – du tar med deg det du vil spise og drikke. Ta med badetøy for en forfriskende dukkert i sjøen (frivillig ;-)) 12.30-14.00 Happy Hips Yin Yoga

Elemental yoga - Laura Elemental Yoga tar for seg mennesket som en helhet plassert i en enda større helhet; naturen selv. Elemental Yoga bygger på ayurvediske prinsipper og kombinerer yoga, meditasjon, qi gong-øvelser og visualisering. Inspirert av naturens kretsløp og prosesser. De fem elementene, jord, vann, ild, luft og rom er grunnpilarene i denne yogaen. I naturen har hver av disse 5 elementene sin egen plass, tid, oppgave og samspill med de andre elementene. På samme måte har de 5 elementene sine bestemte roller i det menneskelige kropp og sinn. Under denne yogatimen blir kropp og sjel sett på med et holistisk syn. Gjennom yoga og qi-gong øvelser, kombinert med visualisering, chakrameditasjon og eteriske oljer, tar vi deg med på en opplevelse der alle sansene blir vekket og får sin velfortjente pleie og stimuli.

Yin yoga - Happy hips - Merethe Dagene blir lengere og både naturen og kroppen gjør seg klar for våren. Vi lander i en yin yoga med fokus på hofteåpnere. Vi stimulerer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi. Vi skal bruke yogapraksisen som en indre vårrengjøring. Yin yoga har fokus på nærvær, ro og stillhet. Øvelsene er med på å skape flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner, økt bevegelighet samt mobilisering og styrke i ledd og ligamenter. Vi puster oss inn i bindevevet mens vi er i samme stilling i 3-5 minutter. Under denne yogatimen vil Laura spille og synge. Du vil få eteriske oljer hjelper deg å finne ro, åpne pusten og lande dypt og mykt i kroppsscanning.

Dagen avsluttes med felles mantrasang. Sett av formiddagen til egenpleie og påfyll!

Ta gjerne med egen yogamatte, hånduk og pledd til avspenning. Hvis du trenger å låne utstyr kan du ta med et rent laken til å legge over. Hvis du har eteriske oljer, ta de gjerne med.

I lunsjen tar vi et forfriskende bad i sjøen. Ta med badetøy og hånduk. Det er selvfølgelig frivillig!

Varm yogaklem fra Laura og Merethe 

Din investering: 700 ordinær 550 student/arbeidsledig

Meld deg på her https://mereyoga.hoopla.no/sales/marssansespa

(Hvis Covid-reglene endres og vi ikke kan møtes får du selvfølgelig pengene tilbake).

Om instruktørene Laura Flora Podoski har drevet med yoga og meditasjon aktivt i 11 år. Hun har vært innom de fleste yogastilene fra yin yoga, acroyoga og til ashtanga yoga. Laura har også drevet med qi gong, wai tan kung, tai chi, aikido, kickboxing, m.m. Hun ble interessert i å finne samspillet mellom alle disse spennende stilartene, som etter hennes mening har til syvende og sist samme mål – finne ro og beherske kropp og sinn.

Hun har deltatt i mange workshops, kurs og retreats. Hun har studert yoga på fulltid i ett år, med aikido, qigong, aromaterapi, akupressur og meditasjon ved siden av. Yoga med Ayurvedisk vri lærte hun da hun reiste til India for å fordype seg i yoga. Hun har vært i India flere ganger for å lære mer om yoga og permakultur, og for å studere livet i forskjellige økosamfunn. Laura har også reist i andre deler av Asia for å lære mer om meditasjon, og i Sør-Amerika for å lære om musikk og plantemedisin. I sin elemental yoga bruker hun musikkterapi, sang, planter og oljer i tillegg. Ellers er hun snart ferdigutdannet som byøkologisk planlegger ved NTNU, og har mye erfaring fra frivilligheten og miljøengasjement.

Merethe Grønbech kom i kontakt med yoga og meditasjon for første gang i 1993 via Acem. I 7 år har hun hatt gleden av å undervise yoga og meditasjon, og de siste årene har eteriske oljer vært en naturlig del av hverdagen. Hun er snart sertifisert tankefeltterapaut (TFT). Etter å ha jobbet 25 år i bank startet hun for seg selv for snart 5 år siden og underviser nå yoga, TFT og eteriske oljer. Både online, helgekurs, yogaferie til Kroatia (håper på ny tur i 2022) samt ukentlige kurs i bedrifter og privattimer.

Hun har Yoga Alliance-godkjent yogalærerutdanning ved Zenit Yoga, RYT 200. Global Yoga Yin, Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter, Global Yoga Kids, videreutdanning i Mindfulness med Viggo Johansen, Yin yoga foundation med Ina Løvdal. Holistisk yoga med Anneli Mjøen. I tillegg har hun deltatt på en rekke workshop både i inn- og utland med kjente og inspirerende yogalærere. Merethe ønsker å spre yogaglede og øvelser som passer til alle. Stilen er inspirert av alle de flotte yogalærerne hun har møtt på sin vei.

Share This Event