man. 20. apr. | Yogaens Hus AS

Pust og Bevegelse Kurs

Dette er et kurs som går over 5 ganger. Du lærer et program som du kan bruke hjemme. Kurset passer for alle, enten du oppfatter deg som nybegynner, eller trenger en restart etter lang pause (eller pga skade, sykdom, krise, sorg el.l). Hver klasse går over 75 minutter med mindful tilnærming til yoga
Registreringen er lukket
Pust og Bevegelse Kurs

Time & Location

20. apr. 2020, 16:45 – 18. mai 2020, 18:00
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

PUST OG BEVEGELSE

Dette er et kurs som går over 5 ganger. Du lærer et program som du kan bruke hjemme. Kurset passer for alle, enten du oppfatter deg som nybegynner, eller trenger en restart etter lang pause (eller pga skade, sykdom, krise, sorg el.l). Hver klasse går over 75 minutter med mindful tilnærming til yoga på matta. Vi  søker å lede oppmerksomheten til pusten, enkle bevegelser og egen kroppsbevissthet. Det blir mye repetisjon, hovedsaklig for å lære kroppen nye, hensiktsmessige bevegelsesmønster. Dette kan berører tanker og følelser og gi deg selvinnsikt over tid. Mindfulness inkluderer meditasjon, yoga og kroppsscanning. Kroppsscanning bevisstgjør og styrker kontakten med egen kropp. Yoga styrker bevegelighet og livskraften (prana) gjennom pusten som hovedkilde. Mindfulness meditasjon muliggjør bearbeiding av inntrykk og indre kontakt. Merverdien av dette er stressreduksjon og velvære. Du gir deg selv egenomsorg. Dette kan gi deg klarhet i hva som er helsefremmende arbeid nettopp for deg!

Kurset er lagt opp med gjennomgang av enkle øvelser, satt sammen i et program, som du vil få på slutten av kurset.

TID: mandag 16.45-18.00 (oppstart 20. april 2020) PRIS: Kr 1200,- (10 % rabatt for uføre, studenter, jobbsøkere og medlemmer av Høysensitiv Norge).

PÅMELDING OG SPØRSMÅL til Eva Steinkjer   mobil: 48029612 mail: eva_steinkjer@hotmail.com

Kursleder: Eva Steinkjer, psykoterapeut med instruktørutdanning i mindfulness og devayogaa. Daglig leder av Sensitiv Psykoterapi www.sensitivpsykoterapi.com

Jeg har møtt mange som har uttalt: "Jeg måtte slutte med yoga fordi jeg fikk en skade som gjorde at jeg ikke kunne gjøre stående hund". Jeg er selv en av dem. Derfor tok jeg utdanning i en yogaform der stående hund ikke er en del av programmet. 

Registreringen er lukket

Share This Event