søn. 08. mar. | Yogaens Hus AS

Naturlig livsstil med eteriske oljer

Kom å lære om eteriske oljer, hvorfor og hvordan de virker på kropp. sinn og sjel. Du får lære om de vanligste og mest brukte okjene og hvordan du kan vite hva du skal starte med. GRATIS å delta på denne oljeklassen.
Registreringen er lukket
Naturlig livsstil med eteriske oljer

Time & Location

08. mar. 2020, 16:30 – 18:30
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Friheten til å kunne velge!

Denne lille samlingen har til hensikt å vise deg at du har et valg. Friheten til å kunne velge en naturlig livsstil, bedre helse og mer velvære ligger i kunnskapen, vitenskapen og erfaringen om hva vi mennesker behøver for å komme i balanse, tilstanden av homeostase.

Den urgamle visdommen som ligger i plantene, i de eteriske oljene og i naturen er fortsatt en del av vår opprinnelse. Og inkludere vi dette i vår moderene verden, livsstil og tankesett gir det oss uendelig med muligheter.

Eteriske oljer - hva er det?

Bli med inn i en reise der vi kjenner, føler, lukter, smaker, opplever og reflekterer over hvordan alt henger sammen i kropp og sinn, og hvordan vi kan selvregulere på en naturlig måte.

Eteriske oljer er enkle verktøy til å ikke bare håndtere hverdagen på en lettere måte, men også å nyte den! Leve med følelsen av velvære.

Dette er følelsen av frihet!

Ved hjelp av eteriske oljer kan vi støtte kroppens eget selvhealingsystem. Når kroppen er i balanse sover vi godt, har overskudd i hverdagen, god fordøyelse, balansert hormonsystem, stabilt humør og en hud som gløder. Ikke minst gir vi kroppen tilgang til en naturlig detox.

Og vet du at vi kan bytte ut det meste av det vi omgir oss med av giftstoffer og syntetiske ikke-organiske kjemikalier ved hjep av naturens egne dråper? Lever vi renere holder vi oss friskere og lever lengere. Det er så lett, når du bare vet hvordan.

Naturens egen kraft finnes i eteriske oljer - i alle levende vekster på hele jordkloden.

Det ska jeg fortelle deg noe om, helt enkelt og forståelig og jeg gleder meg

Du invisterer to timer og da har du alt det du trenger for å vite for å komme igang 💜 Du får masse info og inspo til å forstå helhetlig helse enda bedre 💚 Du får kunnskapen om hvordan du finner de beste, reneste oljene ❤️

Solsmil fra Ingrid Loe Holand

Holistisk Helse  

Registreringen er lukket

Share This Event