tor. 31. des. | Yogaens Hus AS

Mindful Reset Yoga

Kom å land på matta med oss for overgangen til det nye året, den nye iden. Mindful yoga, pust, oppmerksomt nærvær, vinyasa og yin yoga. Alt du trenger for å slippe tak, restarte deg selv og sette fokus, energi og intensjoner for 2021. Velkommen til et SPA bad på Yoga matta
Registreringen er lukket
Mindful Reset Yoga

Time & Location

31. des. 2020, 09:00 – 12:00
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Velkommen til en liten 3 timers retreat denne siste dagen i 2020.

Vi ønsker deg varmt velkommen til å mykt lande inn i overgangen 2020 -2021 sammen med oss.

Det har vært et år og en tid der sinnet, kroppen og sjelen er merket av omstendighetene og alle de ikke-kontrollerbare hendelsene.

Det er på tide å slippe fullstendig taket, på tide å slippe ned skuldrene, invitere dype åndedrag. Vende oppmerksomheten til det som kan gjenskape balanse og indre ro i oss selv - pust, bevegelse og oppmerksomt nærvær.

La oss gjøre oss klar for den nye tiden, mulighetene og rommet som ligger foran oss. 2021 ligger urørt og klar for å ta imot oss.

Vi inviterer til en tredelt helhetlig sammensmeltning av ulike yogaretninger.

Kl 9.00 Mindfull yoga med meditasjon, og oppmerksomt nærvær. Se på livet med tillit, med aksept og med et åpent hjerte. Get a grip of yourself inside. Be Here Now. (Stefan)

kl 10.00 Vinyasa, pust og bevegelse i synkronitet. På denne årets siste yogaflyt bruker vi pusten til å bevege oss gjennom myke sekvenser, med fokus på overgangene. Breathe Througt The Flow. (Marianne)

Kl 11.00 Yin Yoga, vi lander i en mild restorative yogaform, for å slippe det endelige taket, gi fukt og næring til kropp, sinn og sjel. Sweet Surrender and Let Go. (Ingrid)

Er du medlem ved Yogaens Hus, eller kjøper deg klippe/semesterkort denne dagen har du fri tilgang på denne tre timers retreaten. (Ps alle som kjøper medlemskap innen de to første ukene i januar har fri tilgang på alle klasser i uke 1 og 2)

Drop in for ikke-medlemmer kr 400,-

Online booking https://www.yogaenshus.no/events-1/mindful-reset-yoga 

Vipps til #100174

OBS begrensede antall plasser

 Book deg plass online, dersom full klasse kommer du på venteliste og rykker inn dersom avbestilling.

Alle smittevern- og hygienehensyn ivartases. Bring gjerne med eget utstyr eller teppe/laken/hånduk til å dekke over bolster og puter.

Vi har matter og utstyr til utlån som håndteres etter gjeldende rutiner.

Vi gleder oss til å dra igang det nye 2021 sammen deg

Varmt velkommen til å sette dine nyttårsintensjoner sammen med oss i Yogaen Hus

Stefan, Marianne og Ingrid

Tickets
Pris
Antall
Total
  • Mindful Reset Yoga
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Share This Event