fre. 23. okt. | Yogaens Hus AS

Holistisk Yoga for hverdagen

6 ukers kurs for stressmestring og en bedre hverdag. Her får du lære masse nyttige verktøy fra ulike yogatradisjoner som du kan tilpasse og benytte deg av i hverdagen din. Du behøver ingen yogaerfaring fra før. Kurset går både online og fysisk ved Yogaens Hus. Det er åpent for drop-in.
Registreringen er lukket
Holistisk Yoga for hverdagen

Time & Location

23. okt. 2020, 12:30 – 27. nov. 2020, 13:45
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Holistisk Yoga for en bedre hvedag over 6 uker

Holistisk Yoga 6 ukers kurs. Du velger selv om du veil delta fysisk på Yogaens Hus eller digitalt via Zoom appen.

Delta hjemme, på hytta eller sammen med gode kollegaer på jobb.

YOGA inviterer oss til å gi slipp på spenninger, gi oss økt velværefølelse og mestringsfølelse og ikke minst frihet i pusten.

I dette kurset utforsker vi bevegelsesmønstre og organiske øvelser, kombinert med pust, nærvær og avspenning.

Øvelsene inviterer til frihet, indre ro og tilstedeværelse, samtidig som vi styrker og balanserer kropp og sinn. Timen passer derfor spesielt godt for deg som ønsker å redusere stress og få mer overskudd i hverdagen.

Holistisk betyr helhet. Timen er inspirert av ulike tradisjoner, fra østlig filosofi, yoga, ayurveda og TKM, til vestlig forståelse av helse og sunnhet.

Yoga er en mange tusen år gammel bevegelses- og meditasjonsform som idag er et anerkjent og godt dokumentert behandlings- og endringsverktøy for å forebygge stressbelastninger, og resette kropp og sinn under livsutfordringer. Med andre ord, både som behandling, til hverdagsbruk og som forebyggende tiltak for å holde den helhetlige helsa vår i optimal form.

Dette kurset går over 6 uker og du lærer verktøy du kan ha god nytte av i hverdagen. Du behøver ingen yogaerfaring fra før, kurset er åpent for alle.

Kurset går direkte online/digitalt via Zoom. Enkel pålogging via link som du får tilsendt på e-post. Mulighet for drop-in.

Tid: Fredager kl 12:30-13:45 

Start: Fredag 23.10 med siste kursdag 27.11.2020 

Sted: Yogaens Hus Pris: 1400,- (drop in 250,-) 

Påmelding: ingerlise.romsdal@gmail.com

Inger Lise Romsdal er utdannet Helsesykepleier, MediYoga lærer, Vinyasa lærer med god kjennskap til Ayurvedisk tradisjon, Holistisk Yoga terapeut. I tillegg til mange års erfaring med å undervise yoga jobber Inger Lise til daglig ved LHL klinikken i Trondheim med tverrfaglig rehabilitering.

Ta gjerne kontakt med oss for utfyllende informajon om kurset.

Registreringen er lukket

Share This Event