søn. 27. okt. | Yogaens Hus AS

Holistisk Yoga for ÅRSTIDENE med Anneli Mjøen (1)

SISTE helg med Anneli Mjøen Fredag 25/10 Holistisk Yoga for alle. Gratis for medlemmer, 250,- i drop in Lørdag 26/10 Holistisk Yoga for HØSTEN; luftveier og livskraft Søndag 27/20 Holistisk Yoga for VINTEREN; nærvær og hvile Ikke påmeldt? Du kan fint være med på de to siste modulene, se info under
Registreringen er lukket
Holistisk Yoga for ÅRSTIDENE med Anneli Mjøen (1)

Time & Location

27. okt. 2019, 09:00 – 17:00
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Anneli Mjøen er tilbake til Yogaens Hus med andre del av utdanningen «HOLISTISK YOGA FOR ÅRSTIDNE». 

Gjennom denne yogautdanningen lærer du å tilpasse yoga til de fem årstidene. Hver årstid har sin dynamikk – og slik er det også i kroppen. Jo mer vi kan om kroppens funksjoner og behov, jo bedre kan vi tilpasse energiforbruket og yogapraksisen vår. Tradisjonell kinesisk medisin i kombinasjon med yoga er et fantastisk verktøy for å bedre helsen. 

Denne utdannelsen passer like godt for deg som ønsker å fordype egen praksis og for deg som allerede er yogalærer. 

PRIS: - per modul kr 1500,- 

Gjenstående to moduler, du står fritt til å delta uten å ha vært med på første moduler.

 

Modul 4 HØST: Sterke luftveier, livskraft og sunn tarmflora Vi fokuserer på lungene og den potensielle kraften som ligger i å kontrollere pusten med pusteøvelser. Du lærer også om forbindelsen til tykktarmen og viktigheten av en sunn tarmflora. Yoga, tuina og pusteøvelser for lunge og tykktarm. 

Lørdag 26. oktober Klokka 9-17

Modul 5 VINTER: Mer livskraft, nærvær og hvile Vi ser på hvordan den lange vinteren virker inn på energien i kroppen. Nå er det viktig å vite hvordan du skal ta godt vare på deg selv! Yinyoga, guidet meditasjon og avspenning for nyre og urinblære.  

Søndag 27. oktober Klokka 9-17

OM ANNELI MJØEN Anneli Mjøen har fordypet seg i helseyoga med stressreduksjon og yoga for utbrente som spesialområde. Hun er en av hovedlærerne ved Oslo Yogas grunnleggende yogalærerutdanning. Med bakgrunn fra klassisk yoga og medisinsk qigong (fra 1999), har hun utviklet Holistisk yoga, som henter inspirasjon fra mange retninger og retter seg mot mennesker som sliter med tretthet, stress, smerter eller utmattelse. Anneli har holdt på med egenstudier av naturmedisin i mange år. Hun har gitt ut boken “Yoga for hele familien” og DVD’en “Yoga mot stress”. 

Registreringen er lukket

Share This Event