fre. 30. aug. | Yogaens Hus AS

HOLISTISK YOGA for ÅRSTIDENE med ANNELI MJØEN

Anneli Mjøen er tilbake med Holistisk Yoga for Årstider. En helhetlig og eklektisk tilnærming til livsstil, verktøy og tankesett for hverdagsvelvære, energi og nærvær
Registreringen er lukket
HOLISTISK YOGA for ÅRSTIDENE med ANNELI MJØEN

Time & Location

30. aug. 2019, 18:00 – 27. okt. 2019, 17:00
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

 Anneli Mjøen er tilbake til Yogaens Hus med utdanningen «HOLISTISK YOGA FOR ÅRSTIDNE».

Gjennom denne yogautdanningen lærer du å tilpasse yoga til de fem årstidene. Hver årstid har sin dynamikk – og slik er det også i kroppen. Jo mer vi kan om kroppens funksjoner og behov, jo bedre kan vi tilpasse energiforbruket og yogapraksisen vår. Tradisjonell kinesisk medisin i kombinasjon med yoga er et fantastisk verktøy for å bedre helsen.

Denne utdannelsen passer like godt for deg som ønsker å fordype egen praksis og for deg som allerede er yogalærer.

PRIS: - per modul kr 1500,- - for hele utdannelsen kr 6500,- for påmelding før 30. juni Det er også mulig å melde seg på kun én av helgene. Pris for en helg er 3750,-

Kurset går over to helger 30. august - 1. september og 25. - 27. oktober 2019

PROGRAM Fredag 18:00 – 21:00 Lørdag 09:00 – 17:00 Søndag 09:00 – 17:00

30. august Modul 1, første del: VÅREN: Detox og ny energi Om våren er det helsefremmende å støtte leverens naturlige rensing av blodet. Dette gjør vi med yogaøvelser, pusteøvelser og mange gode helsetips.

31. august: Modul 2 SOMMER: Godt immunforsvar og godt humør Vi fokuserer på hjertet, immunforsvaret, og opptak av næring i forbindelse med tynntarmen. Yoga og pusteøvelser for hjertet, tynntarmen og immunforsvaret generelt.

1. september: Modul 3 SENSOMMER: God fordøyelse og bedre hjernefunksjon Vi fokuserer på omdannelsen av næring til energi, altså på hvordan og hva vi spiser, og den store betydningen kosthold og levevaner har for helsen. Yogaøvelser, massasje og livsstil for milt og mage.

25. oktober : Modul 3, del to VÅREN

26. oktober: Modul 4 HØST: Sterke luftveier, livskraft og sunn tarmflora Vi fokuserer på lungene og den potensielle kraften som ligger i å kontrollere pusten med pusteøvelser. Du lærer også om forbindelsen til tykktarmen og viktigheten av en sunn tarmflora. Yoga, tuina og pusteøvelser for lunge og tykktarm.

27. oktober: Modul 5 VINTER: Mer livskraft, nærvær og hvile Vi ser på hvordan den lange vinteren virker inn på energien i kroppen. Nå er det viktig å vite hvordan du skal ta godt vare på deg selv! Yinyoga, guidet meditasjon og avspenning for nyre og urinblære. __________

OM ANNELI MJØEN Anneli Mjøen har fordypet seg i helseyoga med stressreduksjon og yoga for utbrente som spesialområde. Hun er en av hovedlærerne ved Oslo Yogas grunnleggende yogalærerutdanning. Med bakgrunn fra klassisk yoga og medisinsk qigong (fra 1999), har hun utviklet Holistisk yoga, som henter inspirasjon fra mange retninger og retter seg mot mennesker som sliter med tretthet, stress, smerter eller utmattelse. Anneli har holdt på med egenstudier av naturmedisin i mange år. Hun har gitt ut boken “Yoga for hele familien” og DVD’en “Yoga mot stress”. 

Registreringen er lukket

Share This Event