lør. 02. okt. | Trondheim

Holistisk høstdag for velvære

Velkommen til en uban retreat i vakre Ilsvika. Mindfulness, myk yoga med meditasjoner og pranyama, soundhealing og aromeaterapi. Passe for alle!
Registreringen er lukket
Holistisk høstdag for velvære

Time & Location

02. okt., 09:00 – 15:30
Trondheim, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Velkommen til en urban kortreist retreat dag på Yogaens Hus. 

En dag for velvære og sansebad, for dype pust og velbehag. For å dukke inn i høsten med varme, jording, med et åpent hjerte åpne for prana - sevjen i ryggsøylen, selve livskraften.

kl 09.00 - 10-30 Be.Here.Now med Stefan

Stafan inviterer til en mindful morning yoga. Vi starter i stillhet med meditasjon, pranayama (dype pust) og komme på plass i kroppen. Medfølelse og nærvær, selvomsorg og akseptanse, det å  være i det som er. Her og nå. En nydelig start på dagen med myk yoga som åpner kropp, hjertet og sinn. 

kl 11.00 - 13.00 Holistisk yoga for HØSTEN med Ingrid 

Ingrid tar deg med inn i en verden av sammensatte verktøy for å komme i kontakt med naturen i oss selv. 

HØST energien er knyttet til lunge-tykktarm meridianene, og i disse energikanalene balanseres vår emosjonelle historie og kapasitet. Fordøyelse av livet, av følelser, tanker og erfaringer, noe må slippes for å gi plass til det nye. 

Du får lære om symptomer på ubalanse i disse energikanalene, og hvordan gjenopprette og opprettholde homeostase. Det blir pusteøvelser, eteriske oljer, trykkpunkter, hvordan vi med enkle verktøy kan gå inn i høsten med med varme på innsiden, et åpent modig hjerte og med selvrespekt. 

Myk yoga som går over i yin og inn i fullstendig avspenning. 

kl 14 - 15.30 Soundhealing med Laura 

Soundhealing er magisk! Ved hjelp av vibrasjonene fra lyd, musikk, stemmen og instrumentene settes det igang dypt healende og transformerende prosesser i kroppen

Åpne hjertet, lytt med kroppen, stilne sinnet og oppgradere deg selv på cellenivå.

Vi bruker eteriske oljer, og du velger om du vil være med å skape lyd, sitte stille å være med fra innsiden eller bli liggende nede på matta i din egen healingprosess. Dette blir vakkert.

En hel dag - som en gave til deg selv

Fordi du er verdt det

Og som en gave fra oss får du alt dette for kun 700,-

Vipps for å sikre deg plass til Yogaens Hus #100174 eller ta kontakt for påmelding om du behøver andre betalingsalternativ

Varme høstsmil fra 

Stefan, Laura og Ingrid 

Mer om oss kan du jo lese her: https://www.yogaenshus.no/instruktorer

Tickets
Pris
Antall
Total
  • Holistisk Høstdag for velvære
    700 kr
    700 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Share This Event