tor. 20. feb. | Yogaens Hus AS

Gratis PILATES kurs

Her kommer et intro Pilates kurs, inspirert av yoga og en fantastisk, effektiv og skånsom treningsform, der bevegelse, pust og avspenning er en del av opplevelsen. Vi holder åpne gratis klasser fram til påske!
Registreringen er lukket
Gratis PILATES kurs

Time & Location

20. feb. 2020, 18:00 – 02. apr. 2020, 19:15
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Nysgjerrig på Pilates trening? 

Pilates er trening for styrke og bevegelighet, kroppsholdning og kroppsbevissthet. Pilates er forebyggende styrketrening for hele kroppen. I tillegg til å trene styrke, øker man fleksibiliteten i ledd og muskler, forbedrer lungekapasiteten og styrker den dyptliggende skjelletnære muskulaturen – stabiliseringsmuskulaturen. Det er stort fokus på magen (core) som gir ryggen bedre fleksibilitet og styrke, samt gir resten av kroppen frihet og mobilitet. Hovedmålet er å få en kropp som beveger seg uten anstrengelser – en kropp i balanse! 

Når kroppen er i balanse, har den jevn styrke og fri bevegelighet i alle ledd. Da beveger vi kroppen mest korrekt og mest hensiktsmessig. Tanken bak Pilates er at man bygger styrken opp innenfra de dype stabiliserende musklene. Når man bygger styrke på denne måten, vil de store overfaldiske musklene arbeide mer effektivt. Dette bidrar til forebygging av overbelasning og mulige skader. 

I de fleste øvelser arbeider kroppen som en helhet slik at mange muskelgrupper blir utfordret samtidig. I løpet av en klasse med Pilates trening, går man gjennom en serie med øvelser slik at hele kroppen blir bearbeidet. 

Da metoden var ny, hadde Joseph Pilates utviklet 34 øvelser til å utføre på matter. Etter hvert utviklet han også flere treningsapparater, blant annet The Cadillac og The Universal Reformer. Foruten dette utstyret kan det brukes triadeballer, magic circle, toning baller, strikk med mer. 

Pilates er en skånsom treningsform og passer for alle mennesker. 

Nå holder Ylva og Lisbeth et intro Pilateskurs på Yogaens Hus Oppstart 20. februar og varer til 2. april 

Du kan komme på enkeltklasser eller delta på hele kursrekka

TID Torsdager kl 18-19.15 

STED Yogaens Hus, Ilsvika (Mellomila 91a) 

Påmelding her på mail 

Varmt velkommen til PILATES på Yogaens Hus 

Registreringen er lukket

Share This Event