fre. 24. sep. | Trondheim

Chakrawork og soundhealing

Lær deg kroppens egne selvhealende egenskaper, bli kjent med dine chakras, hvordan lyd, bevegelser og aromaterapi kan hjelpe deg å komme i dypere kontakt med deg selv
Registreringen er lukket
Chakrawork og soundhealing

Time & Location

24. sep., 18:00 – 19:30 CEST
Trondheim, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Chakrawork soundhealing, movements

Er du klar for å bringe balanse i dine viktigste samlingspunkter for energi - dine chakraer? Ønsker du å vite hvilke områder i kroppen din du bør jobbe med når det kommer til spesifikke følelser? Vil du bli enda bedre kjent med din fysiske og energetiske kropp? Drømmer du om å være connected både til jorden under og himmelen over, og samtidig være i kontakt med deg selv? Eller er du bare nysgjerrig og vil prøve noe nytt - en helhetlig metode som aktiviserer både din kropp, sinn og sjel? 

Da er dette kurset for deg! 

Helbredelsesprosessen starter med et enkelt men også utfordrende steg: LÆR DEG Å KJENNE DEG SELV! 

På dette kurset vil du komme nærmere deg selv som gjør at du kan kjenne igjen hvor frustrasjonen/tristheten/smerten/gleden/kjærligheten/kraften kommer fra i deg selv. Du vil kunne styre disse energiene i en mye større grad enn før, etter å ha motatt dette verktøyet!

Under dette kurset vil du få muligheten til å jobbe helhetlig med chakra-work, der du kommer i kontakt med dine 7 chakraer basert på Ayurvedisk filosofi. Du kommer til å kartlegge ditt eget chakra-system i din fysiske kropp, og også i din energi-kropp. Det er spesifikke organer, elementer, farger, symboler og følelser knyttet til dine ulike chakraer, og hvis du lærer deg å kjenne disse godt, kommer du til å ha nøkkelen til en snarvei som fører deg til en enklere hverdag. Ved hjelp av dette verktøyet kommer du for resten av livet til å motta hjelp til å oppdage hvor røttene til dine problemer kommer fra - og du kommer til å lære deg hvor du skal gå for å lette på disse. 

Dette verktøyet består av følgende elementer:

-kjennskap til chakrasystemet ifølge Ayurvedisk filosofi - de 7 chakraene og deres roller 

-aromaterapi med eteriske oljer for å balansere chakraene 

-lydens, musikkens og stemmens vibrasjoner som verktøy til å balansere energien i chakraene 

-fysiske øvelser for å aktivere/gi slipp på energi i chakraene 

-visualisering for å helbrede chakraene 

Vi kommer altså til å meditere, visualisere, ta i bruk oljer, bevege oss, lage lyder, kjenne på kraften i våres stemmer og bruke enkle men powerfulle instrumenter. Du er hjertelig velkommen til å ta med din(e) favoritt instrument(er)! Vi avslutter hver session med lydbad, der du får lov til å slappe helt av mens du kjenner på vibrasjonen av magiske instrumenter spilt rundt deg i rommet. 

Kurset består av 2 sessions, og strekker seg over 2 fredager over 2 uker. Det er lurt å melde seg på alle 2 for å oppnå best mulig resultat. Det er også mulig å komme på de enkelte timene. 

FREDAG 24. september kl 18-19.30

FREDAG 1. oktober kl 18-19.30

Hele kurset: 450 kr

Drop in: 250 kr 

Påmelding: 

11holistichealing11@gmail.com 

Hjertelig velkommen! 

Om instruktøren:

Laura har drevet med yoga, meditasjon og visualisering siden tenåringsalderen, og hun har spilt musikk og sunget siden barneskolen. Man kan nesten si at hun har fått det i seg med morsmelka:) Hun har reist mye i verden, både i Asia og Sør Amerika, hvor hun lærte om ulike former for yoga, meditasjon, martial arts samt lydens og musikkens helbredende kraft. Hun instruerer i yoga og chakrawork i Norge og i Ungarn for tiden, og holder lydbad samt individuelle sessions med sound therapy. 

Registreringen er lukket

Share This Event