lør. 29. feb. | Yogaens Hus AS

AromaTouch til hjemmebruk

Kom å lær enkel AromaTouch behandling for stressreduksjon, smerte- og betennelsesdemping, styrking av imunforsvaret og ikke minst velvære! Du får med deg 8 eteriske oljer og manual hjem og du er klar for å gi videre til de rundt deg.
Registreringen er lukket
AromaTouch til hjemmebruk

Time & Location

29. feb. 2020, 10:00 – 17:00
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Lær deg AromaTouch behandlingen for velvære og bedre helse

De fleste av oss møter stressfaktorer i hverdagen, både fra vårt indre og ytre miljø, og alt dette har negative virkninger for vår helse og opplevelsen av velvære.

Både fysisk, mentalt og følesesmessig stress skaper ubalanser i kroppen vår. Og den vil hele tiden jobbe for å oppnå homeostase; den naturlige balansen i mellom alle kroppens systemer.

AromaTouch som metode jobber for å gjenopprette homeostase og minimere effekten av det ytre og indre stresset.

Behandlingen arbeider hovedsakelig på 4 områder: Stressreduksjon, styrke immunsystemet, begrense inflammasjoner og fremme homeostase - alle de selvhealende prosessene vi alle har tilgang på

Hvordan fungerer behandlingen?

AromaTouch er en teknikk hvor behandleren påfører 100% rene eteriske oljer av høy kvalitet på rygg, nakke, ører og under føttene. Dette er en veldig forsiktig og rolig massasjeform med lette strykninger som har en positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammasjon. Målet er å oppnå følelsen av å være avslappet og avbalansert etter endt behandling. Behandlingen er utviklet som en kombinasjon av gammel østlig visdom om meridianer og den subtile kroppen, og moderne vitenskap om kroppens biokjemiske system.

AromaTouch virker inn på oss fysisk, emosjonelt, mentalt og sjelelig.

Vi kan avhjelpe • Stress • Svakheter i immunforsvaret • Inflammasjon / betennelse i kroppen • Smerter • Slitenhet • Anspenthet Behandlingstid: 40-60 minutt Behandling, teknikken og oljevalg er likt for alle, men det er en ny personlig opplevelse hver gang. Justeringer og modifikasjoner kan være nødvendig. Våre personlige behov er varierende. For vedlikehold av en sunn kropp anbefales 1 gang i måneden. Ved kroniske tilstander anbefales ukentlig behandling.

HVA FÅR DU? Etter dette kurset er du fullt ut i stand til å gjennomføre en AromaTouch kurs for hjemmebruk

Du får en gjennomgang av prinsippene, oljene og teknikken. Et innblikk i hvorfor og hvordan AromaTouch virker inn på oss. Du får lære hele behandlingsteknikken inkludert hånd og fotmassasje. Alle får utføre en behandling og motta en hel behandling selv.

Du får med hele AromaTouch kittet hjem med alt du trenger. Dette bbestår av åtte oljer/ oljeblandinger og kokos/ massasjeolje. Da er du klar for å invitere til AromaTiuch med et fantastisk verktøy.

TID Lørdag 29. mars STED Yogaens Hus Trondheim

PRIS 1700,- inkludert AromaTouch Kit med 8 oljer/baseolje å ta med hjem til verdi 1300,-

Påmelding send pm til INGRID (99734673) Vipps til Holistisk Helse  #558884

Obs! Begrensede plasser! Betaling gjelder som påmelding

Varmt velkommen til en lærerik og deilig dag

Ingrid 

Registreringen er lukket

Share This Event