søn. 22. sep. | Yogaens Hus AS

Anger Release with Kundalini

Stress er et hverdagsbegrep som fører til ulike symptomer hos oss. Det kan oppleves som indre uro, som sinne og aggresjon eller som nedstemthet og følelsen av å være isolert. Særlig opplevelser som ligger tilbake i tid kan over tid skape blokkeringer i vår flyt, vår livskraft, vårt Prana. LET IT GO!
Registreringen er lukket
Anger Release with Kundalini

Time & Location

22. sep. 2019, 17:00 – 18:15
Yogaens Hus AS, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the Event

Stress er et hverdagsbegrep som fører til ulike symptomer hos oss. Det kan oppleves som indre uro, som sinne og aggresjon eller som nedstemthet og følelsen av å være isolert. Særlig opplevelser som ligger tilbake i tid kan over tid skape blokkeringer i vår flyt, vår livskraft, vårt Prana.

Det hjelper å stikke hull på byllen å få det ut!

Kundaliniyoga kan være et sånt verktøy 🙋🏼‍♀️

Release Your Anger!

Annely vår Yinyoga og Kundalini lærer gir deg en ekstra klasse SØNDAG 22. september kl 17. 00 - 18.15 på Yogaens Hus

Denne passer perfekt å kombinerer YinYoga Bliss med triggerball kl 19.00 - 20.30

Helaften på Yogaens Hus? JA du er verdt det!

Her er en hilsen fra Annely: «Velkommen til en nydelig kveld hvor jeg deler min hverdags Kundalini praksis med deg. Dette er en transformerende, effektiv og frigjørende praksis for stressmestring med øvelser som hjelper deg å ta i bruk dine indre ressurser og utnytte ditt potensiale som menneske.

Bli med du også!

Med jevnlig praksis vil du etterhvert merke at du får en økt bevissthet og tilstedeværelse, og at du opplever mer overskudd til å kunne møte både deg selv, dine omgivelser og hverdagens utfordringer.

Gleder meg !

Sat Nam Anny

Passer ikke til gravide. Du trenger du ikke å ha praktisert yoga før for å delta på dette.

Påmelding ikke nødvendig, det er bare å møte opp Vippse 250,- til #100174 Yogaens Hus Eller betal når du møter opp kr 250,-

Er du ikke medlem av Yogaens Hus spanderer vi på deg Yin yoga klassen med Annely denne søndagen kl 19. Tema for denne Yin klassen er Bliss Ball, bindevevs massasje  med triggerball 💛

V har alt av utstyr, mangler bare deg 💜

Anger Release with Kundalini 22.09 kl.17.00 / 75 min. 

Registreringen er lukket

Share This Event